Wij zijn Fouzia, Lily, Hadja Nima, Mohammad, Nele, Thomas, Charlotte,Sabine, Fousianne en Eveline en wij staan met veel plezier en zorg in voor de voor- en naschoolse opvang in Mater Dei. Ook dit jaar organiseren we verschillende leuke activiteiten en spelletjes op maat van elk kind, zodat iedereen zich thuis kan voelen in onze opvang!
Aarzel dus niet en kom mee met ons spelen, samen maken we er een spetterende opvangtijd van!
Wil je ons bereiken tijdens de opvang? Bel het nummer 0489 68 98 09. Voor alle praktische vragen kan je terecht bij de vestigingsverantwoordelijke: Eveline Vuerstaek
eveline.vuerstaek@leuven.be 0492 23 63 47
 
ALGEMEEN

De opvang van onze school wordt volledig georganiseerd door KinderKuren, een project van stad Leuven (onderdeel van vzw kinderopvang Leuven). Kinderkuren staat voor kwaliteitsvolle opvang in de school. De kinderen staan centraal en we stappen mee in hun belevingswereld. In een veilige omgeving kan je kind genieten van zijn vrije tijd, met vriendjes zelf een spel verzinnen of kiezen voor één van de activiteiten. Onze begeleiders bieden zelf activiteiten aan (groepspelen, knutselen,….) maar we gaan ook aan de slag met externe organisaties voor allerlei andere activiteiten zoals o.a. sport, muziek, technologie, circus en nog veel meer!  

Opvang is er elke schooldag voor en na school, op pedagogische studiedagen en facultatieve verlofdagen. De ochtendopvang is er op gewone lesdagen van 07.00 u tot 8.30 u. De avondopvang is er dan van 16.00 u tot 18.30 u.
 

Vrijdag 27 september 2019

van 7u00 tot 18u30

Facultatieve verlofdag

Woensdag 27 november  2019

van 7u00 tot 18u30

Pedagogische studiedag

Maandag 27 januari

van 7u00 tot 18u30

Facultatieve verlofdag

Vrijdag 20 maart

van 7u00 tot 18u30

Pedagogische studiedag

Laatste schooldag

Van 12u15 tot 18u30

 


PRAKTISCH

Inschrijven
Je schrijft je kind in bij KinderKuren door het opvangdossier ingevuld terug te bezorgen aan de school of opvang. Het opvangdossier krijg je bij inschrijving op de school of je kan het vragen aan een medewerker van de opvang. Voor de externe activiteiten en de schoolvrije dagen krijgt u via de school (het Briefke) een inschrijvingslink. Alle inschrijvingen gebeuren online. Hebt u hier hulp bij nodig contacteer dan Eveline Vuerstaek. Opgelet! Ook al gaat je kind al naar de opvang, gelieve je gegevens te controleren en up-to-date te houden. Dit kan via de volgende link: https://kinderkuren.kwandoo.com/

Inscannen/uitscannen
We werken met een tablet om aanwezigheden te registreren. Als je je kind afzet of ophaalt, ga dan even langs de begeleiding om je kind in of uit te schrijven.

Huishoudelijk reglement: https://schoolreglement.g-o.be/r/11_56011-1/?year=2019

TARIEVEN

• Normaal tarief: € 0,45/begonnen kwartier

• Sociaal tarief: globale korting van 40% (niet cumuleerbaar met gezinskorting)
  Gezinnen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming, kunnen een aanvraag
  voor een sociaal tarief doen bij de administratie. Een sociaal tarief kan worden toegekend
  aan de hand van:
 - Klevertje mutualiteit met de juiste code (dit kan enkel het eerste jaar van aanvraag)
 - Attest verhoogde tegemoetkoming ð te bekomen bij de mutualiteit
 - Aanslagbiljet van de personenbelasting

 • Gezinskorting: -20% voor 2e kind, -30% voor 3e kind, -40% voor 4e, 5e ,6e, .. kind

 • Domiciliëringskorting: eenmalige korting van 20% op eerste afrekening
 

Meer informatie: www.leuven.be/kinderkuren | Kinderkuren@leuven.be | 016 27 26 39